Associació Asperger del Camp de Tarragona

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Actividades pasadas
Encara no hi ha traducció per aquest article.
Aún no hay traducción para este artículo.

El diumenge 20 de gener 2013 , es va celebrar al Centre Cultural Municipal de Valls, la 17ena. Gala Infantil de l'Associació de Professors de Dansa de les Comarques de Tarragona, a benefici de l'Associació Asperger - TEA del Camp de Tarragona (ASPERCAMP).

Hi van participar 16 escoles de dansa, i es va comptar de 800 persones assistents a l'acte. També hi va assistir una representació de la Junta d'ASPERCAMP, convidada pels organitzadors.

L'acte va ser presentat per la presidenta de l'Associació de Professors de Dansa, la Sra. Teresa Aguadé Tarés, i va intervenir el president d'ASPERCAMP, Sr. Jesús Casas Mañez, que va dirigir unes paraules als assistents, agraint a l'Associació, la deferència envers ASPERCAMP.

Prèviament a la presentació de les coreografies, es va projectar un vídeo produït íntegrament per ASPERCAMP, en el que es mostren de manera clara i senzilla ,els principals trets de la Síndrome d'Asperger. El final de la projecció va ser rebut per una emotiva ovació de tots els assistents.

La primera coreografia de la Gala, titulada "Algú que jo coneixia", de la que es autora la sòcia d'ASPERCAMP Sra. Elena Alcalà, la va presentar l'Estudi Giselle, de Cambrils. Durant la mateixa es van manipulant 9 cubs, que al final queden muntats formant la imatge del logotip d'ASPERCAMP. Aquesta composició va quedar col·locada a la part central de l'escenari , i va presidir tota la Gala.

Per remarcar encara més, a benefici de qui es feia la Gala,al final de cada coreografia ,un dels participants, col·locava un globus de color blau a un extrem de l'escenari, de manera que al final de l'acte, a cada extrem de l'escenari s'havia format un pom de 8 globus (que també formen part del logotip d'ASPERCAMP).

Podeu mirar una galeria de fotos de l'acte fent clic aquí.

ProgramaPrograma

 
Encara no hi ha traducció per aquest article.
Aún no hay traducción para este artículo.

Escola de pares i mares

El passat 18 de desembre va començar l’Escola de pares i mares. Aquest és un nou servei de l’Associació Asperger del Camp de Tarragona que consisteix en tallers de formació i orientació per a les famílies de fills i filles amb un Trastorn de l’espectre autista d’alt funcionament. Aquestes sessions van a càrrec de l’equip de psicòlogues de l’associació i tenen com a objectiu informar als pares i mares sobre els aspectes bàsics de la conducta dels seus fills i filles per poder entendre’ls millor, així com formar i informar en habilitats, pautes i estratègies per a millorar la conducta dels infants i la relació paterno i maternofilial.

El primer taller va consistir en una aproximació al que són els Trastorns de l’espectre autista (TEA). La segona sessió es durà a terme el proper dimarts dia 15 de gener de 6 a 8 de la tarda a l’espai Mas Pintat de Reus. El tema a tractar serà els aspectes de comportament, interacció i comunicació dels infants amb TEA.

Esperem la vostra participació!

 
Encara no hi ha traducció per aquest article.
Aún no hay traducción para este artículo.

L'Associació Asperger del Camp de Tarragona ha participat durant els dies 7, 8 i 9 de gener del 2013 al Fòrum d'entitats de Tarragona. Ha participat tant a la fira que es va celebrar els dies 7 i 8 a la Rambla de Tarragona com al MarketPlace el dia 9 de gener. L'objectiu d'ambdós esdeveniments era desvetllar una nova consciència d'aproximació entre el món social i el món de l'empresa lucrativa.

Podeu veure un recull de fotografies aquí.

Per més informació podeu consultar la notícia als següents mitjans electrònics:

 
Encara no hi ha traducció per aquest article.
Aún no hay traducción para este artículo.

Galeria de fotosEl dia 13 de desembre de 2012, al sanatori Villablanca de Reus, s'ha fet la presentació de l'Associació, i de la Síndrome d'Asperger. La presentació ha anat a càrrec de Paula Morales i Edith Santó, psicòlogues col·laboradores de l'Associació. La sessió ha anat dirigida al personal de Villablanca, i ha consistit en una exposició detallada dels principals trets de la Síndrome d'Asperger en totes les etapes de la vida. Després de l'exposició, en el torn de preguntes, s'ha establert un debat entre assistents i psicòlogues que ha acabat complementant l'exposició de les mateixes.
Gràcies a aquest primer contacte amb el sanatori Villablanca, s'han posat les bases per una possible futura col·laboració en diferents àmbits d'interès mutu (Sanatori - Associació).

 

Presentación de la asociación en Reus

Haz clic en la imagen para ver la tarjeta en tamaño completo

 
Más artículos...


Pág. 1 de 2

Calendario

Enero 2018
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Properes activitats

Sin eventos

Buscar

Zona privada

logo_asper